Digitala evenemang i coronans tid

Vi i litteraturföreningens styrelse sörjde över att behöva ställa in vår Bakficka, och mitt i sorgen slog inspirationen till! Nu planerar vi en digital Bakficka, och hoppas alla de som skulle ha uppträtt på den ursprungliga Bakfickan har möjlighet att hänga på. Håll utkik i sociala medier (just nu föreningens Facebooksida) efter videoklipp med författarprat, poesi och musikinslag! Plötsligt händer det!

Bakfickan 19.3 kl. 19.00 på Indigo – INSTÄLLD!

Då Mariehamns litteraturdagar har ställts in på grund av den rådande situationen med coronasmittan så har vi tyvärr också fattat beslutet att ställa in Bakfickan. Vi hoppas förstås kunna arrangera den senare i år, beroende på hur allt utvecklar sej. Vi beklagar djupt, men säkerheten går först. Ta hand om er, tvätta händerna noga och läs mycket böcker! Vi ses!

*************************************************************************************************

Torsdag 19.3 inleder vi årets litteraturdagar med litteraturföreningens eget evenemang Bakfickan. Här lyfter vi fram åländska skribenter och varvar med lite åländsk musik. Årets Bakficka har rubriken ”Tillfreds”, och våra författargäster i år är:

– King David, vinnare av Poetry Slam 2019
– Pernilla Lindroos
– Krister Lumme
– Carina Karlsson
– Alva Lobråten
– Johanna Evenson

För musiken står Ronja Monto. Programmet börjar kl. 19.00 och slutar ca 21.00.
Hjärtligt välkomna!

Årsmöte 25.3 kl. 18.30 – INSTÄLLT!

Med anledning av att Finlands regering idag 16.3 har meddelat att undantagsförhållanden gäller i landet, så tvingas vi skjuta upp litteraturföreningens årsmöte tills vidare.

***********************************************************************************************

Ålands litteraturförening r.f. inbjuder till årsmöte onsdag 25.3 kl. 18.30 i musikpaviljongen på stadsbiblioteket. Vi gästas av Phoebe Hancock, som läser egna texter. Stadgeenliga förhandlingar. Varmt välkomna!